СИМЕКСТРАНС ЕООД е създадена през далечната 1993 год. с основната цел да предоставя на своите клиенти качествени услуги свързани с митнитческото представителство и транспорт. Екипа на СИМЕКСТРАНС ЕООД е изграден от професионалисти с дългогодишен опит които винаги са на разположение на своите клиенти и са готови да предложат най-добрите и гъвкави решение.

Ние работим, за да улесним клиентите в бързо променящите се правила и нормативна база. Доверете се на нашия висококвалифициран персонал и професионален опит в подготовката на митнически и транспортни документи, за да избегнете глобите и наказанията, които може да Ви наложат, ако изискванията не са спазени.

Фирма СИМЕКСТРАНС ЕООД ще Ви съдейства с опит и квалифициран персонал, за да може Вашата пратка да бъде навременно освободена от българските митнически служби и да се уредят необходимите документи. 

Ние сме фирма СИМЕКСТРАНС ЕООД извършваме услуги и консултации отнасящи се до митническите режими и процедури в България, митническото агентиране и спедицията на стоки и товари. Притежаваме опит в подготовката на митнически и транспортни документи. 

Извършваме услуги и консултации, свързани с представянето на частни лица, фирми и организации пред българските митнически власти. СИМЕКСТРАНС ЕООД Ви извършва за своите клиенти попълване и оформяне на документацията, съобразени с изискванията на нашето законодателство.

footer logo

Услугите които ние от фирма СИМЕКСТРАНС ЕООД предлагаме:

  • Митническо агентиране
  • Освобождаване на пратки
  • Изготвяне на сметка за плащане на всички изисквани мита и такси
  • Сертификати за различни продукти: изделия
  • Консултации по тарифиране на стоките и митнически процедури